Als specialist op het gebied van industriële koel- en vriesinstallaties zijn wij u graag van dienst op het gebied van advies, nieuwbouw of verbouw. Onze industriële koelcellen en vriescellen ontwerpen en installeren wij volledig volgens uw wensen. Zo heeft u een koeltechnische oplossing die past binnen uw productieproces. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor geconditioneerde werkruimtes.

 

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw of vervanging van koeltechnische installaties kunt u bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing terecht voor advies over energiezuinigheid, energiebesparing, warmteterugwinning, gebruiksgemak en data monitoring. Ook voor chillers (snel vriezers) of specifieke installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de adviserende rol als de projectmatige zorg bij u uit handen nemen. Dat wil zeggen dat wij, naast advies, ook zorg kunnen dragen voor de installatie van uw koel- en/of vriescellen.

 

Service en retrofit

Heeft u een koel- of vriesinstallatie die nog niet aan vervanging toe is, dan ondersteunen wij u graag met een maatwerk serviceplan. Met dit onderhoudstraject weet u precies wanneer wij langskomen voor onderhoud aan uw koelinstallatie en kunt u contact met ons opnemen wanneer er problemen zijn.

 

Ook voor retrofits (updaten van uw huidige installatie) kunt u bij ons terecht. Zo kunnen we uw koel- en vriesinstallatie energiezuiniger maken en/of aanpassen aan de huidige regelgeving.

 

Industriële koel- en vriesinstallaties

123 koeltechniek & klimaatbeheersing gaat graag met u in gesprek. Zowel over nieuwbouw als verbouw van industriële koel-/vriesinstallaties. Als u reeds een koelinstallatie heeft, voorzien wij die graag van de laatste innovaties zodat de installatie weer een tijdje mee kan en energiezuiniger is.

 

Voor meer informatie over nieuwbouw of verbouw van industriële koelinstallaties kunt u contact met ons opnemen via 0229 297 439 of gebruik maken van ons contactformulier.