Binnen de zakelijke markt is klimaatbeheersing een veel voorkomende koeloplossing. Om de ruimte koel te houden voor producten, maar ook om de ruimte aangenaam te houden voor werknemers of gasten.

 

Hierbij kunt u denken aan het koelen van winkels en restaurants, maar ook aan het koelen van serverruimtes en kantoorgebouwen. Het proces van installatie gaat bij ons altijd vooraf aan een gedegen informatief gesprek. Zo kunnen wij, samen met u, belangrijke aspecten op het gebied van kwaliteit, comfort, energiezuinigheid en prijs vaststellen en u een passende oplossing aanbieden. Dit kan een eenvoudige single split airconditioner zijn, een multi-unit systeem of zelfs een compleet klimaatsysteem.

 

Ook op het gebied van onderhoud staan onze medewerkers graag voor u klaar. Met een service-/onderhoudscontract bent u verzekerd van tijdig onderhoud aan uw klimaatsysteem. Daarnaast zijn onze medewerkers binnen 24 uur bij u op locatie in het geval van problemen.

 

Klimaatbeheersing bij particulieren

Voor klimaatbeheersing bij particulieren zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij een single split airconditioner leveren voor het koelen van bijvoorbeeld de slaapkamer, maar kunnen wij ook een volledig systeem leveren dat zorg draagt voor zowel het koelen als het verwarmen van de gehele woning.

 

Na een kort introductiegesprek met één van onze medewerkers worden uw wensen en mogelijkheden vastgesteld. Aan de hand daarvan kunnen wij een passend voorstel doen op het gebied van functionaliteit, ontwerp en prijs. Uitgangspunt bij het installeren van klimaatbeheersing voor particulieren is energieverbruik, geluidsniveau en afwerking. Onze esthetisch verantwoorde oplossingen worden standaard geleverd (en geïnstalleerd) met vijf jaar garantie.

 

Voor meer informatie over nieuwbouw of verbouw van koelinstallaties in de horeca en detailhandel kunt u contact met ons opnemen via 0229 297 439 of gebruik maken van ons contactformulier.