Het werkveld van de koudetechniek is een specialistische, die vraagt om een gedegen en up-to-date kennis van zaken. Wij snappen daarom dat u er zeker van wilt zijn dat u kiest voor een partij die hierin kan voorzien. 

Maak op deze pagina kennis met de expertise die wij bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing in huis hebben. Ontdek het brede aanbod in koudetechniek waarvoor u bij ons terecht kunt. En lees meer over de certificeringen die garanderen dat wij altijd leveren volgens de nieuwste technieken en wettelijke normen.

 

Hoe garanderen wij de kwaliteit van uw koudetechniek?

Koudetechniek is ontzettend divers en ontwikkelt zich snel, zowel op technologisch vlak, als op het gebied van wet- en regelgeving. Niet in de laatste plaats om die reden is specialistische en volledige kennis van alle mogelijkheden essentieel. 

Bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing bent u aan het juiste adres voor alle vormen van koudetechniek. Van klimaatbeheersing of airconditioning voor thuis of op het werk tot een koelsysteem voor een winkel of horecagelegenheid, voor transport of opslag. En van een vriesinstallatie voor snel invriezen tot het langdurig bewaren van versproducten. 

Daarbij staan kwaliteit en maatwerk altijd voorop. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Gecertificeerde en ervaren monteurs;

  • Onderhoud voor een lange en efficiënte levensduur;

  • De nieuwste technieken voor optimaal rendement;

  • Maatwerk, van een standaard installatie tot een naar wens ontworpen en gebouwde oplossing voor uw situatie;

  • De juiste certificering zodat u zeker kunt zijn van de geleverde kwaliteit.

123 koeltechniek & klimaatbeheersing is namelijk aangesloten bij de NVKL en in het bezit van een STEK-certificering. Hieronder leest u welke zekerheden dit voor u als klant met zich meebrengt. 

 

De juiste certificering voor gegarandeerde koudetechniek van topkwaliteit

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor koudetechniek, de NVKL. Dit garandeert dat wij uitsluitend gekwalificeerde monteurs in dienst hebben en voldoen aan de vastgestelde criteria op het gebied van onder meer vakkennis, opleiding en wetgeving. Wettelijk is vastgelegd dat uitsluitend bij de NVKL aangesloten bedrijven met koudemiddelen mogen werken.

Voor u betekent dit dat u erop kunt vertrouwen dat de koudetechniek die wij leveren, voldoet aan de wettelijk vastgestelde normen op het gebied van techniek, milieu en werkveiligheid. Een NVKL-certificaat wordt elke twee jaar gecontroleerd en verlengd, wat betekent dat wij altijd werken met de nieuwste technieken en volgens de meest recente richtlijnen.

De STEK-certificering wordt uitgekeerd aan bedrijven die vooroplopen in de klimaat- en koudesector. Voor u is dit dus een extra garantie dat u bij ons het beste krijgt wat koudetechniek op dit moment te bieden heeft.

 

Ook na installatie kunt u op ons vertrouwen

Met preventief onderhoud kan de levensduur van koeltechniek flink worden verlengd. Naast advies, ontwerp en installatie bieden wij daarom ook het gemak van een onderhoudscontract.

Een servicemonteur komt dan met vaste regelmaat bij u langs om de installatie te controleren, preventief onderhoud te plegen en waar nodig te repareren. Dit is standaard een jaarlijkse service, maar kan vaker gebeuren wanneer u dit wenst of de regelgeving dit vraagt. 

Mocht er ondanks dit regelmatig onderhoud toch een keer iets stuk gaan? Dan bent u met het onderhoudscontract bovendien verzekert van snelle hulp en reparatie.