Op zoek naar een specialist in industriële koeltechniek? Dan bent u bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing aan het juiste adres. Wij ontwerpen, ontwikkelen en installeren allerlei (maatwerk) projecten met industriële koeltechniek.

Onze medewerkers zijn geheel op de hoogte van alle nieuwtjes en regels met betrekking tot industriële koeltechniek. Enerzijds kunnen wij uw industriële koelinstallaties nieuw installeren, reviseren of onderhouden.

Industriële koeltechnische installaties

In 2010 is gestart met de uitfasering van het koudemiddel R22. Per 1 januari 2015 is het niet meer toegestaan om R22 te gebruiken in (industriële) koelinstallaties en mag dit koudemiddel ook niet meer bijgevuld worden.

Voor bedrijven die momenteel nog gebruikmaken van een koeltechnische installatie die voorzien is van R22 koudemiddel, is het belangrijk om te kijken naar andere mogelijke koeltechnische installaties. Enerzijds kan uw huidige koelinstallatie omgebouwd of gereviseerd worden, maar in sommige gevallen kan het voordeliger zijn om een nieuwe (industriële) koelinstallatie te plaatsen.

Onze gespecialiseerde medewerkers voorzien u graag van gedegen advies als het gaat om het ombouwen van uw huidige koeltechnische installatie of het plaatsen van een nieuwe installatie. 123 koeltechniek en klimaatbeheersing is aangesloten bij de NVKL, waardoor u zeker bent van een kwalitatieve service en dienstverlening.


Onderhoud aan uw koeltechnische installatie

Heeft u een koelinstallatie met R22 koudemiddel en wilt u hier onderhoud aan laten plegen? Of heeft u een andere (industriële) koelinstallatie? 123 koeltechniek & klimaatbeheersing ondersteunt bedrijven met het onderhoud van hun koelinstallaties. Zo heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud en bent u het gehele jaar door gegarandeerd van een goede koeling.

Kan uw koelinstallatie niet meer gerepareerd worden? Onze medewerkers voorzien u graag van een passend advies voor en koeltechnische oplossing die aansluit bij uw wensen en het gebruik van de installatie. Zo houden wij onder andere rekening met het gebruik, uw budget, de wettelijke eisen en de meest efficiënte oplossing. Door deze aanpak realiseren wij voor iedere klant een passende oplossing op het gebied van (industriële) koeltechniek.

 

Meer informatie over 123 koeltechniek & klimaatbeheersing?

Bekijk gerust onze dienstverlening of onze projecten. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen door te bellen met 0229 297 439 of uw vraag te stellen via het contactformulier.