Offerte aanvragen

Klimaatbeheersing/ Airco

  • Een airconditioner is een warmtepomp voor koelen, verwarmen en ventileren.
  • Het aantal warme dagen met hoge luchtvochtigheid neemt toe. Dit heeft een negatieve invloed op het binnenklimaat.
  • Rijzende gasprijzen verergeren de situatie in koudere dagen. 123 koeltechniek & klimaatbeheersing biedt energiezuinige oplossingen zoals de "lucht/lucht" warmtepomp.
Airconditioning

Airconditioning

Of het nu gaat om een airco systeem voor een woon- of slaapkamer of de complete conditionering van een kantoorgebouw, 123 koeltechniek & klimaatbeheersing heeft altijd een passende oplossing. Wij werken met diverse gerenommeerde merken waaronder Mitsubishi, Daikin en LG.

Lees verder
Warmtepomp

Warmtepomp

Duurzaam verwarmen wordt steeds belangrijker  Fossiele brandstoffen worden uitgefaseerd en de energietransitie is een feit. Met behulp van een warmtepomp kan er tot wel 100% bespaard worden op het gasgebruik. Dit levert zowel een besparing in de portemonnee als voor het milieu op.

Lees verder
Serverruimte

Serverruimte

Anno 21e eeuw is het voor veel bedrijven cruciaal om hun data in de serverruimtes goed te beschermen. Het binnenklimaat speelt hierin een ontzettend belangrijke rol. Het is van belang dat een server de warmte kwijt kan, gezien het feit dat deze anders kans loopt om beschadigd te raken. Bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing zorgen wij voor een geschikt klimaatsysteem zodat u verzekerd bent van een constante en veilige temperatuur in uw serverruimte.

Lees verder
VRF systeem

VRF systeem

Een VRF systeem is uitermate geschikt voor de klimaatbeheersing van een groot gebouw. Het is zowel een verwarming, airco als ventilatiesysteem in één. Met de VRF systemen van 123 koeltechniek & klimaatbeheersing wordt het mogelijk om meerdere ruimtes tegelijkertijd te koelen of te verwarmen zodat er voor elke specifieke ruimte een geschikt klimaat ontstaat.

Lees verder