Offerte aanvragen

Over ons

123 koeltechniek & klimaatbeheersing is de absolute specialist op het gebied van koudetechniek. Met passende koel- en vriesinstallaties voor elk product en elke branche. Dankzij de jarenlange ervaring en de expertise van onze specialisten kiezen steeds meer partijen voor de diensten en oplossingen van 123 koeltechniek & klimaatbeheersing. Bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing kunt u vertrouwen op maatwerk. Of u nu kiest voor een standaard koel- of vriesinstallatie die we afstemmen op uw situatie, of voor een unieke koel- of vriesinstallatie die we naar wens ontwerpen en bouwen. En bij eventuele storingen aan uw systeem bent u verzekerd van een zeer korte responstijd! Van ontwerp en assemblage tot reparatie en onderhoud van koel- en vriessystemen; u bent bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing aan het juiste adres.

Ontmoet ons team!

Gregorey

Martijn

Michael

Boris

Stef

Quinten

Anita

Sean

Joyce

Ronald

Wij staan voor:

  • Advies, ontwerp, montage, onderhoud en reparatie onder één dak
  • Verstand van alle installaties, ook als deze niet door ons geplaatst zijn
  • NVKL gecertificeerd
  • Eigen 24/7 storingsdienst, zeer snelle respons
  • Uw regio is ons verzorgingsgebied
  • Topkwaliteit installaties tegen zeer concurrerende prijzen
  • Gekwalificeerde, ervaren monteurs. Echte allrounders!

 

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem dan contact met ons op via 0229 297 439 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Historie

123 koeltechniek & klimaatbeheersing is gestart in 2001, toen Ronald Nonnekes zijn vleugels uitsloeg als zelfstandig ondernemer. Na jarenlang door het hele land koeltechnische problemen opgelost te hebben voor klanten van Weber Koeltechniek, had Ronald inmiddels een schat aan ervaring en expertise opgebouwd om als zelfstandig ondernemer klanten te voorzien van (informatie en advies over) verschillende koelsystemen.

Al snel werd het klantenbestand zo groot dat er fulltime een binnendienst medewerker nodig was en kort daarna werd het team versterkt met een allround koelmonteur. In de loop der jaren is het bedrijf gestaag gegroeid. Inmiddels telt ons team 12 medewerkers die, als dat nodig is, dag en nacht klaarstaat om in uw behoefte te voorzien. 

Door de jaren heen hebben we ons geprofileerd als een betrouwbare alleskunner in de industriële koeltechniek. Maar ook de consument en de retailer zijn relaties waar we trots op zijn!