Offerte aanvragen
Airconditioning

Airconditioning

Of het nu gaat om een airco systeem voor een woon- of slaapkamer of de complete conditionering van een kantoorgebouw, 123 koeltechniek & klimaatbeheersing heeft altijd een passende oplossing. Wij werken met diverse gerenommeerde merken waaronder Mitsubishi, Daikin en LG.

De specialist:

123 koeltechniek & klimaatbeheersing is specialist op het gebied van het ontwerpen, installeren en onderhouden van airco-systemen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een schone lucht, goede luchtvochtigheid en de juiste temperatuur ervoor zorgen dat mensen minder snel ziek zijn of moe worden. Met een professionele installatie kunnen we een gezond binnenklimaat creëren, die de luchtkwaliteit verbetert door het conditioneren, het filteren en zuiveren van de lucht.

Creëer het optimale woon en/of werkklimaat met luchtbehandeling & klimaatbeheersing

Het creëren van een comfortabele en leefomgeving kan een hele uitdaging zijn. Wij verstaan de kunst om op de juiste manier om te gaan met luchtcirculatie en het regelen van de temperatuur , ongeacht wat voor weer het buiten is. Bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing hebben wij de juiste ervaring en expertise in huis om elk klimaatprobleem op te lossen.

Met de juiste systemen voor luchtbehandeling en klimaatbeheersing die voldoen aan de wettelijke eisen, krijg je een comfortabele en gezonde leef- en werkomgeving. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te inventariseren. Aansluitend bieden wij u de perfect op maat gemaakte oplossing aan. Hier wordt niet alleen u vrolijk van maar ook alle gasten, medewerkers en bezoekers die over de vloer komen.