Offerte aanvragen
Serverruimte

Serverruimte

Anno 21e eeuw is het voor veel bedrijven cruciaal om hun data in de serverruimtes goed te beschermen. Het binnenklimaat speelt hierin een ontzettend belangrijke rol. Het is van belang dat een server de warmte kwijt kan, gezien het feit dat deze anders kans loopt om beschadigd te raken. Bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing zorgen wij voor een geschikt klimaatsysteem zodat u verzekerd bent van een constante en veilige temperatuur in uw serverruimte.

In een serverruimte kan het erg warm worden. De perfecte temperatuur van een serverruimte ligt rond de 20 en 25 graden. Het is daarom ontzettend belangrijk om de ruimte goed te koelen om beschadigingen aan uw apparatuur te voorkomen en om brand te vermijden.  

Het koelen van een serverruimte vraagt om maatwerk. Elk klimaatprobleem vraagt om een op maat gemaakte oplossing. Bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing beschikken wij over de juiste ervaring en expertise om voor uw situatie een verantwoorde manier van serverkoeling te bieden zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid van uw kostbare data apparatuur.Meer weten over onze ijskoude oplossingen?
Neem contact met ons op!