Offerte aanvragen
VRF systeem

VRF systeem

Een VRF systeem is uitermate geschikt voor de klimaatbeheersing van een groot gebouw. Het is zowel een verwarming, airco als ventilatiesysteem in één. Met de VRF systemen van 123 koeltechniek & klimaatbeheersing wordt het mogelijk om meerdere ruimtes tegelijkertijd te koelen of te verwarmen zodat er voor elke specifieke ruimte een geschikt klimaat ontstaat.

Een VRF-systeem bestaat uit één buitenunit die verbonden is met verschillende binnenunits. Zo kan in elke aparte ruimte van het gebouw de temperatuur apart ingesteld worden. De buitenunit controleert dit. Op deze manier kan iedereen zelf de temperatuur regelen in zijn of haar vertrek.

 

Daarnaast is een VRF-systeem ook energiezuinig doordat een groot deel van de energie wordt vergaard uit de buitenlucht. Doordat elk vertrek sneller op de gewenste temperatuur komt, neemt daarbij ook de energievraag af.

 

Met een VRF-systeem van 123 koeltechniek & klimaatbeheersing heeft u altijd de volledige controle over het binnenklimaat in uw gebouw. Voor uw klimaatprobleem bieden wij de juiste klimaatoplossing. Onze specialisten adviseren u graag.

Neem contact op