Offerte aanvragen
Industriële koeltechnniek

Industriële koeltechnniek

In de industrie wordt op verschillende plekken en door diverse redenen warmte geproduceerd. Als specialist op het gebied van industriële koel- en vriesinstallaties zijn wij u graag van dienst op het gebied van advies, nieuwbouw of verbouw. Onze industriële koelcellen en vriescellen ontwerpen en installeren wij volledig volgens uw wensen. Zo heeft u een koeltechnische oplossing die past binnen uw productieproces.

Koelpakhuizen, Koel- en vriescellen voor de voedselverwerkingsindustrie

Elk bedrijf heeft een eigen, originele koel- of vrieswens. Bij 123 koeltechniek ontwerpen wij door deze reden koelpakhuizen op maat zodat deze perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Wij werken enkel met A-merken van hoge kwaliteit. Deze merken zijn ontzettend betrouwbaar en bieden u daarnaast volledige controle over het koelsysteem.

Koelcellen voor agrariërs

Binnen de agrarische sector is betrouwbaarheid de belangrijkste pijler waaraan een koeltechnische installatie moet voldoen. Als agrariër wilt u zeker weten dat een koelinstallatie op de juiste temperatuur en op de juiste manier koelt. Om aan deze eis te voldoen werken wij uitsluitend met A-merken.

Met onze jarenlange ervaring in de agrarische sector voeren wij onderhoud aan koeltechnische installaties binnen de agrarische sector zoveel mogelijk uit in de periodes dat de installaties stil staan, zo wordt de kans op storingen tijdens de periode dat de installaties in gebruik zijn tot een minimum beperkt.

Met onze kennis en expertise kunnen wij u advies geven over passende oplossingen voor het koelen en vriezen van uw producten. Een goede conditionering is hierbij van essentieel belang. Is uw koeling niet in orde, dan gaat dit ten koste van de kwaliteit van uw producten. Bij slagerijen, traiteurs, bakkerijen, supermarkten en andere zaken in de detailhandel verzorgen wij alles. Van advies tot onderhoud van koelinstallaties.