Offerte aanvragen
Koeltechniek voor in detailhandel en horeca

Koeltechniek voor in detailhandel en horeca

Voor koeltechnische oplossingen binnen de horeca en detailhandel bent u bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing aan het juiste adres. Met onze kennis en expertise kunnen wij u advies geven over passende oplossingen voor het koelen en vriezen van uw producten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het installeren, repareren en onderhouden van de koeltechnische installaties.

Een goede conditionering van uw producten is van essentieel belang. Is uw koeling niet in orde, dan gaat dit ten koste van de kwaliteit van uw producten. Bij slagerijen, traiteurs, bakkerijen, supermarkten en andere zaken in de detailhandel verzorgen wij alles. Van advies tot onderhoud van koelinstallaties.

Met onze 24-uurs storingsdienst garanderen wij daarnaast dat, in het geval van problemen, uw installatie binnen 24 uur nagekeken wordt.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden

Koelcellen

In zowel de detailhandel als horecabranche is het van groot belang dat er voortdurend met verse, gekoelde producten wordt gewerkt. Met de hoogwaardige kwaliteit van de koelcellen van 123 koeltechniek & klimaatbeheer bent u altijd verzekerd van de juiste temperatuur voor uw producten.

Koel- en vriesbanken

Met de vrieswerkbanken van 123 koeltechniek & klimaatbeheersing bent u voorzien van een praktische combinatie tussen een vriezer en werkbank. Dit bespaart u niet alleen ruimte in uw keuken maar zorgt ook voor een effici├źntere werkwijze doordat heen en weer lopen nu overbodig wordt.

Koeltoonbanken

Voor het verleidelijk tentoonstellen van uw gekoelde producten biedt 123 koeltechniek & klimaatbeheersing verschillende koeltoonbanken aan. Deze worden ook wel koelvitrines genoemd en zijn uitermate geschikt voor het presenteren van gekoeld voedsel in bijvoorbeeld een slager of bakker.

Barkoelingen

Een barkoeling past met het compacte formaat perfect onder of achter uw bar. Het is een belangrijk onderdeel van de barinrichting en zorgt er voor dat de koude dranken binnen handbereik liggen. Een barkoeling van 123 koeltechniek & klimaatbeheer zorgt ervoor dat de dranken op een professionele manier worden gepresenteerd en op deze manier kunnen uw klanten gemakkelijk hun drankje aanwijzen.