Ons algemeen comfort wordt o.a. bepaald door een aangename, constante binnentemperatuur, goede luchtvochtigheid en zuivere lucht. Een goede combinatie hiervan maakt dat wij ons lekkerder voelen en beter presteren. Wij bieden verschillende airconditioningoplossingen om dit mogelijk te maken.

Keuren en inspecteren van airco's

Naast het leveren en installeren van airco's kunt u bij 123 koeltechniek en klimaatbeheersing ook terecht voor het keuren en inspecteren van airco's. Denk bijvoorbeeld aan de EPBD keuring voor airco's. Deze EPBD airco kunnen wij voor u verzorgen, waarna u de juiste documentatie ontvangt waarop de resultaten van de keuring vermeld staan.

Airconditioning thuis

Met airconditioning stijgt uw wooncomfort enorm, zowel overdag als ook 's avonds en 's nachts. Wanneer uw huis is voorzien van airconditioning heeft u zomers bijvoorbeeld geen last meer van de drukkende warmte in uw slaapkamer. Daarnaast kunt u met de juiste airconditioning oplossing een constante binnentemperatuur realiseren.

Design airconditioning

Een airconditioning biedt niet enkel en alleen maar comfort. Hedendaagse airconditioning oplossingen zijn vandaag de dag ook nog eens een lust voor het oog. Geen lompe en lelijke airconditioning meer, maar een oplossing die ook nog eens een lust voor het oog is. Precies zoals u het wilt hebben.

Airconditioning in uw bedrijf

Ook in een werkomgeving zorgt een airconditioning voor een gezond binnenklimaat en tevreden werknemers en klanten. Een fijne werksfeer en betere prestaties zijn het onmiskenbare resultaat van een airconditioning in uw kantoor!

Ontdek onze producten

Een dringende oplossing voor een acuut hitteprobleem of een uitgekiend klimaatsysteem voor uw nieuwbouwproject? 123 koeltechniek & klimaatbeheersing heeft een breed assortiment producten en systemen voor een airconditioning oplossing op maat.

Inverter Technologie

Inverter-gestuurde systemen zorgen voor een constante binnentemperatuur. Bij veranderingen, passen ze de temperatuur automatisch en traploos aan. Bijvoorbeeld als de zon plotseling achter de wolken verdwijnt of als de gewenste temperatuur bereikt is. Inverter systemen koppelen een grotere koel- en verwarmingscapaciteit aan een hoog gebruikscomfort, een zeer laag geluidsniveau en tot 44% lager energie verbruik. Een inverter beperkt schakelverliezen en piekstromen tot een absoluut minimum. Zo hoef je bij een inverter geen extra spanningsgroep in de meterkast te plaatsen.

123 koeltechniek & klimaatbeheersing gelooft dat productinnovatie en research de hoekstenen zijn van succes. De nieuwe milieuvriendelijke inverter technologie zorgt voor 40% minder energieverbruik ten opzichte van klassieke systemen!

De warmtepomp: koelen en verwarmen met overheidssubsidie

Een warmtepompsysteem haalt warmte uit lucht, water of aarde en kan bovendien koelen. Warmtepompsystemen zijn duurzaam. Het rendement voor verwarming kan oplopen tot 140 procent. Daarom heeft u bij veel van onze airconditioners recht op subsidie. Door nieuwe technieken is er voor elke ruimte tegenwoordig een passend en vooral betaalbaar systeem mogelijk.

Whitepaper airconditioning

Download hier de whitepaper en lees meer over do's en don'ts van airconditioning in huis. 

 

Onze adviseurs voorzien u graag van een vrijblijvend advies over de beste airconditioning oplossing. Bel ons op 0229 297 439, stuur ons een e-mail of maak gebruik van ons contactformulier.