Offerte aanvragen

Agrarisch

Binnen de agrarische sector is betrouwbaarheid de belangrijkste pijler waaraan een koeltechnische installatie moet voldoen. Als agrariër wilt u zeker weten dat een koelinstallatie op de juiste temperatuur en op de juiste manier koelt. Om aan deze eis te voldoen werken wij uitsluitend met A-merken. 

Met onze jarenlange ervaring in de agrarische sector voeren wij onderhoud aan koeltechnische installaties binnen de agrarische sector zoveel mogelijk uit in de periodes dat de installaties stil staan, zo wordt de kans op storingen tijdens de periode dat de installaties in gebruik zijn tot een minimum beperkt.

Zekerheid en kwaliteit

Dankzij het gebruik van A-merken is de kwaliteit van uw koelinstallatie gegarandeerd goed. Met een onderhoudscontract bieden wij al onze klanten binnen de agrarische sector bovendien de zekerheid dat, in het geval van storingen of problemen, de installatie zeer snel weer in gebruik genomen kan worden.

Nieuwbouw en verbouw

U kunt bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing terecht voor zowel nieuwbouw als verbouw van agrarische koelinstallaties. Als u reeds een koelinstallatie heeft, voorzien wij die graag van de laatste innovaties zodat de installatie weer een tijdje mee kan en energiezuiniger is.

Voor meer informatie over nieuwbouw of verbouw van agrarische koelinstallaties kunt u contact met ons opnemen via 0229 297 439 of gebruik maken van ons contactformulier.