Offerte aanvragen

Detailhandel en horeca

Voor koeltechnische oplossingen binnen de horeca en detailhandel bent u bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing aan het juiste adres. Met onze kennis en expertise kunnen wij u advies geven over passende oplossingen voor het koelen en vriezen van uw producten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het installeren, repareren en onderhouden van de koeltechnische installaties. 

Een goede conditionering van uw producten is van essentieel belang. Is uw koeling niet in orde, dan gaat dit ten koste van de kwaliteit van uw producten. Bij slagerijen, traiteurs, bakkerijen, supermarkten en andere zaken in de detailhandel verzorgen wij alles. Van advies tot onderhoud van koelinstallaties.

Met onze 24-uurs storingsdienst garanderen wij daarnaast dat, in het geval van problemen, uw installatie binnen 24 uur nagekeken wordt.

Horeca koeling

Voor koeling in horecagelegenheden bieden wij een breed scala aan standaardproducten. Gekoelde werkbanken, ijsblokjesmachines, drankenkoelingen en tevens maatwerk koel en vriescellen; voor alles wat met koelen en vriezen te maken heeft kunt u bij ons terecht.

Afhankelijk van uw huidige situatie en/of wensen leveren wij deze producten stekkerklaar, met separate (remote) machine of op een centraal koelsysteem. Uiteraard kunt u ook voor service, onderhoud en retrofits van horeca koelingen bij ons terecht.

Voor meer informatie over nieuwbouw of verbouw van koelinstallaties in de horeca en detailhandel kunt u contact met ons opnemen via 0229 297 439 of gebruik maken van ons contactformulier.