Offerte aanvragen

Airco op kantoor

Reclamebureau ipsis

Om de werkomgeving tijdens de warme zomerdagen ook aangenaam te houden heeft 123 koeltechniek & klimaatbeheersing een airconditioning op kantoor geïnstalleerd bij ipsis in Zwaag.

Om de werkomgeving tijdens de warme zomerdagen ook aangenaam te houden heeft 123 koeltechniek & klimaatbeheersing een airconditioning op kantoor geïnstalleerd bij ipsis in Zwaag. In de zomer werd het geregeld erg warm en was het openen van de ramen niet voldoende om de temperatuur naar beneden te brengen. Een airconditioning op kantoor bleek een uitstekende oplossing.

Na een analyse van de ruimte hebben wij de beste positie gekozen en hierna de airconditioning geïnstalleerd.

Koelen en verwarmen

De geïnstalleerde airco is voorzien van een zogenaamde warmtepomp, zodat deze niet enkel kan koelen maar ook het kantoor kan verwarmen. Zodoende heeft de airco voor langere tijd een functie binnen het kantoor en kan in de lente/herfst flink bespaard worden op stookkosten omdat de CV ketel dan niet aan hoeft te slaan.

Met behulp van een afstandsbediening zijn alle mogelijkheden van de airconditioning gemakkelijk te bedienen. Zo kan men de temperatuur instellen, maar ook een timer wanneer de airconditioning op kantoor uitgeschakeld moet worden. Daarnaast omvat de afstandsbediening functies om de luchtstroom en -snelheid aan te passen.