Dankzij een deskundig team van monteurs houden wij alle werkzaamheden in eigen hand. Hierdoor zijn wij in staat flexibel te werken en op korte termijn projecten te realiseren. 123 koeltechniek & klimaatbeheersing is in diverse sectoren actief en kan voor u altijd een passende oplossing bieden. Naast de hieronder weergegeven takken kunt u met een specialistisch project altijd bij ons terecht.

 

Koel- en vriescellen

123 koeltechniek & klimaatbeheersing levert complete koel- en vriescellen voor diverse doeleinden. Of het nu gaat om een koel- of vriescel voor in een professionele keuken, gekoelde opslag van groente en fruit, vriesbewaring of invriezen van diverse producten, 123 koeltechniek & klimaatbeheersing heeft voor uw eisen en wensen altijd een passende oplossing. Er wordt door ons gewerkt met A-merken om een goede kwaliteit te kunnen waarborgen.

 

Stekkerklaar

123 koeltechniek & klimaatbeheersing is leverancier van diverse soorten gekoelde werkbanken, displaykoelingen en koel- en vrieskasten. Wij werken uitsluitend met A-merken. Door een sterk netwerk van leveranciers zijn wij in staat om producten snel te leveren.

 

Airconditioning

Of het nu gaat om een airco systeem voor een woon- of slaapkamer of de complete conditionering van een kantoorgebouw, 123 koeltechniek & klimaatbeheersing heeft altijd een passende oplossing. Wij werken met diverse gerenommeerde merken zoals Mitsubishi, Carrier en Daikin. Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden bieden wij u altijd een passende oplossing.

 

Meer informatie over 123 koeltechniek & klimaatbeheersing? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 0229 297 439.