Koeltechniek is voor veel branches een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Van de detailhandel en de horeca, waar de kwaliteit van producten afhangt van het goed installeren van de koel- en vriesinstallatie, tot een kantoorgebouw waar een prettig klimaat voor werknemers en bezoekers moet worden gecreëerd. 

Dan wilt u er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat die koeltechniek u niet in de steek laat. 

Kies daarom voor een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van koeltechniek, airconditioning en ventilatiesystemen. Kies voor een bedrijf  dat u niet alleen de juiste apparatuur levert en die installeert, maar dat u ook door een jarenlange, persoonlijke service de zekerheid biedt van een installatie die werkt. Ontdek hoe wij verder gaan voor uw koeltechniek, zodat u naar dit bedrijfsonderdeel geen omkijken meer heeft.

 

Welk type koeling past bij uw bedrijf?

Bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing bent u aan het juiste adres voor verschillende vormen van koeltechniek, aansluitend bij wat u nodig heeft:

  • Koelinstallaties om te voldoen aan wet- en regelgeving

  • Vriesinstallaties voor het bewaren van (vers-)producten 

  • Klimaatbeheersing voor een prettig werkklimaat op kantoor of in bedrijfsruimtes

  • Koelmeubelen, diepvriesmeubelen en koelhuizen

  • Wat er maar nodig is om uw vraagstuk op te lossen

Wij hebben ruim twintig jaar ervaring met het leveren van koeltechniek op maat voor ieder koelingsvraagstuk. Wij begrijpen als geen ander dat iedere onderneming - en zelfs iedere ruimte - vraagt om een andere aanpak. 

Daardoor is koeltechniek altijd maatwerk. Daarom werken wij alleen met ons eigen team van gekwalificeerde, ervaren monteurs. Zo zorgen wij binnen ieder bedrijf voor een koeltechniek op maat, die aansluit bij uw wensen en eisen. 

Maar onze service stopt niet bij de installatie van de koeltechniek op uw locatie. 

 

Onderhoud van koeltechniek

Preventief onderhoud zorgt er namelijk voor dat de geïnstalleerde koeltechniek altijd optimaal blijft presteren. Dit voorkomt onnodig uitvallen van de apparatuur, met alle gevolgen voor de bedrijfsvoering vandien. 

Daarom bieden wij een onderhoudscontract als onderdeel van onze service. Hierbij komt een servicemonteur van 123 koeltechniek & klimaatbeheersing jaarlijks (of vaker, wanneer u of de regelgeving in uw branche dit verlangt) de geïnstalleerde koeltechniek controleren en preventief onderhoud plegen. Zo blijft de apparatuur in topconditie en voorkomen we onnodige storingen. Bovendien verlengt dit de levensduur van de koeltechniek en zorgt het ervoor dat deze energiezuinig blijft draaien. Preventief onderhoud door onze servicemonteur voorkomt dus niet alleen onnodig uitvallen van de koeltechniek, maar kan u ook een besparing op de energiekosten opleveren.

Voorkomen is beter dan genezen. Maar mocht er ondanks dit preventief onderhoud toch eens een storing optreden, dan heeft u met een onderhoudscontract bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing altijd voorrang op een monteursafspraak. Zo kan het probleem alsnog zo snel mogelijk worden verholpen en kunt u weer over tot de orde van de dag.

 

Uw allroundpartner in koeling en klimaatbeheersing 

Bent u benieuwd wat 123 koeltechniek & klimaatbeheersing voor uw bedrijf kan betekenen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. U bent bij ons aan het juiste adres voor advies, ontwerp en installatie, maar ook voor onderhoud en reparatie. Als lid van de NVKL - Branchevereniging Koudetechniek & Luchtbehandeling - garanderen wij een professionele oplossing op maat voor uw vraagstuk.