Voor welk doel u ook op zoek bent naar een vriesinstallatie, u wilt zeker weten dat u op de installatie kunt vertrouwen. De installatie is een essentieel onderdeel van uw bedrijfsproces en moet gewoon doen waarvoor hij bedoeld is: uw producten vers en van hoge kwaliteit houden.

 

Daarom gaan wij bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing verder dan het installeren van de perfecte installatie voor uw toepassing. Het laatste wat u wilt is worden overvallen door problemen met de vriesinstallatie, met alle gevolgen voor de ingevroren producten van dien. Met ons speciale onderhoudscontract en onze strenge kwaliteitseisen, bent u zeker van een vriesinstallatie die optimaal voor u blijft werken.

 

Zo gaan wij voor een vriesinstallatie van topkwaliteit

Geen vriesinstallatie is hetzelfde. Van het snel moeten invriezen van vis, vlees of nog warme gerechten direct na het bakken, tot het lange tijd kunnen opslaan van producten. En van een efficiënte en compacte oplossing voor een restaurant tot een enorme vrieshal voor een transportbedrijf.

 

Daarom leveren we bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing een maatwerkoplossing voor uw bedrijf. Dat kan een standaardoplossing zijn die we afstemmen op uw situatie, maar ook een unieke installatie die wij geheel naar wens voor u ontwerpen en bouwen. Om de kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij alleen met eigen, gecertificeerde en ervaren monteurs.

 

Om er ook na de montage voor te zorgen dat uw nieuwe vriesinstallatie optimaal en efficiënt blijft functioneren, is regelmatig en professioneel onderhoud essentieel. Natuurlijk kunt u op ons vertrouwen voor het repareren van eventuele storingen, maar voorkomen is altijd beter dan genezen, zeker als het op vriezen aankomt. U kunt hiervoor bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Eén van onze servicemonteurs komt dan met vaste regelmaat langs voor controle van en preventief onderhoud aan de vriesinstallatie.

 

Onnodig uitvallen wordt hiermee voorkomen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Mocht u onverhoopt toch eens worden geconfronteerd met een storing? Dan kunt u er met het onderhoudscontract zeker van zijn dat er snel een monteur bij u op locatie is om deze te verhelpen, zodat u snel weer over kunt tot de orde van de dag.

 

undefined

 

Waarom kiest u voor een vriesinstallatie van 123 koeltechniek & klimaatbeheersing?

Met ruim twintig jaar ervaring in het leveren van koeltechniek en klimaatbeheersing, bent u bij ons aan het juiste adres voor een vriesinstallatie van topkwaliteit. Daarnaast zijn wij in het bezit van een STEK-certificering: een certificaat dat wordt toegekend aan bedrijven die garant staan voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

 

Met 123 koeltechniek & klimaatbeheersing kiest u voor:

 

  • Maatwerk en persoonlijk advies om de perfecte oplossing voor uw vraagstuk te leveren;
  • Kwaliteit dankzij onze gecertificeerde monteurs;
  • Lange levensduur door het preventieve onderhoud met het onderhoudscontract;
  • Hoog rendement doordat wij werken met A-merken.

 

Voldoende reden om vandaag nog contact met ons op te nemen. We bespreken graag met u de mogelijkheden en opties, om zo de perfecte vriesinstallatie te vinden, te ontwerpen en te onderhouden die écht voor u werkt.

 

Wilt u ook profiteren van jarenlange ervaring, professioneel onderhoud en snelle service wanneer u die het hardste nodig heeft? Neem dan contact op via 0229 - 297 439 of vul ons contactformulier in.