Bij het produceren van levensmiddelen en goederen is het juiste klimaat in productiehallen van groot belang. Dat geldt zowel voor de mensen die er werkzaam zijn als voor de productieprocessen. Het systematisch regelen van relatieve luchtvochtigheid, temperatuur en verversing van lucht, is daarom essentieel. 123 koeltechniek & klimaatbeheersing biedt met industriële klimaattechniek en industriële koeltechniek geavanceerde totaaloplossingen op maat. Industriële klimaatbeheersing, wordt ook wel industriële koeltechniek of industriële klimaattechniek genoemd. Bij alledrie de benamingen gaat het om koeloplossingen in industriële koelinstallaties of vriesinstallaties.

 

Wij zijn agrariërs, industrie, detailhandel en horeca van dienst met advies, ontwerp en installatie bij zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten. Voor onderhoud en service op het gebied van industriële klimaatbeheersing bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan daarbij innovatief, milieuvriendelijk en duurzaam te werk.

 

Waarom 123koeltechniek voor uw industriële klimaatbeheersing?

  • Altijd het juiste klimaat voor de specifieke situatie in uw industriële koelcel of vriescel;
  • Specialistische en geavanceerde maatwerkoplossingen;
  • Verstand van alle koeltechnische installaties en klimaattechnische installaties, ook als deze niet door ons zijn geplaatst;
  • Vast aanspreekpunt voor advies, ontwerp en nieuwbouw, verbouw, installatie en onderhoud
  • Wij zijn NVKL gecertificeerd;
  • Vast team van gekwalificeerde en gecertificeerde monteurs;
  • Eigen 24/7 storingsdienst met zeer snelle responstijden.

 

undefined

 

Industriële koeloplossingen op maat 

Iedere industrie kent specifieke wensen en behoeften voor het koelproces. Bij industriële koeltechniek is een constante temperatuur niet alleen de kernwaarde voor de betrouwbaarheid van processen, maar ook voor de kwaliteit van producten. Wij zijn gespecialiseerd in koelinstallaties en vriesinstallaties voor producten uit iedere denkbare branche. Onze experts beschikken niet alleen over brede expertise en ruime ervaring op het gebied van industriële klimaatbeheersing, maar ook over de nodige kennis van uw producten en processen.

 

U kunt daarbij altijd rekenen op maatwerk. Of het nu gaat om unieke installaties die worden gebouwd naar uw wensen of standaard installaties afgestemd op uw situatie. Bovendien hebben we alle disciplines op het vlak van koeltechniek en klimaattechniek huis, van ontwerp en assemblage tot reparatie en onderhoud. Als zich een storing voordoet, zijn wij 24/7 snel ter plaatse.

 

Klimaattechniek voor elke situatie

Industriële klimaattechniek is een veel voorkomende koeloplossing. Niet alleen om de de ruimte koel te houden voor producten, maar ook om te zorgen dat de dat ruimte een aangenaam klimaat heeft voor werknemers of gasten. Een optimale industriële klimaatbeheersing waarborgt continuïteit van werkprocessen. Het afstemmen van systemen op uw machinepark, medewerkers en het verwerken van producten, vraagt om de juiste expertise.

 

Wij leveren passende systemen, voor alle denkbare processen en ruimten. Op basis van uw werkzaamheden, de diverse toepassingsmogelijkheden en uw wensen met betrekking tot energiezuinigheid, leveren onze experts industriële klimaatbeheersing op maat. Vanzelfsprekend dragen wij op dit gebied zorg voor service en onderhoud aan uw installaties.

 

Specialist in klimaatbeheersing

In iedere branche waar productieprocessen plaatsvinden, zijn wij de aangewezen specialist in industriële beheersing. Wij ontwikkelen op maat gemaakte, geavanceerde totaaloplossingen. Die zijn gebaseerd op innovatieve technologieën en zijn volledig in lijn met de geldende milieu- en veiligheidseisen. Bij het advies, het ontwerp, de installatie en het onderhoud hebt u bovendien één vast aanspreekpunt. De concepten die wij voor de specifieke koeltechnische oplossingen ontwikkelen, formuleren wij in duidelijke taal en onderbouwen wij met tekeningen en 3D-ontwerpen. Iedere situatie is immers uniek.

 

Bent u op zoek naar een allround en gecertificeerde specialist in industriële klimaatbeheersing? Bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing zijn wij u graag van dienst. Neem voor meer informatie contact op via: 0229 - 297 439 of gebruik ons contactformulier.