In Nederland heerst een wisselend klimaat waarbij ieder seizoen zijn eigen specifieke kenmerken heeft. De temperatuur en de luchtvochtigheid kunnen sterk verschillen. Een stabiel binnenklimaat en gezonde lucht dragen bij aan het welzijn van personen die zich in gebouwen bevinden. Ook zijn die factoren van belang bij het stimuleren van de productiviteit van medewerkers. 123 koeltechniek & klimaatbeheersing is gespecialiseerd in klimaattechniek. U kunt bij ons terecht voor airconditioning, koeltechniek, ventilatiesystemen en warmtepompen. Met onze producten en diensten realiseren wij voor bedrijven en particulieren een aangenaam binnenklimaat, op een duurzame en energiezuinige manier. Daarbij hebben wij oog voor innovatieve technieken die aan alle wettelijke milieueisen en veiligheidseisen voldoen. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en zeer ervaren in klimaattechniek en koeltechniek.. Op basis van een onderhoudscontract verrichten zij tevens (preventief) onderhoud aan uw installaties. 

 

Waarom maatwerk klimaattechniek door 123 koeltechniek & klimaatbeheersing: 

  • Oplossingen op het gebied van klimaattechniek voor bedrijven en particulieren;

  • Een stabiel binnenklimaat en gezonde lucht dragen bij aan het welzijn van mensen en de productiviteit van medewerkers; 

  • Maatwerk in airconditioning, ventilatiesystemen, warmtepompen en koeltechniek; 

  • Innovatieve technieken conform alle wettelijke milieueisen en veiligheidseisen; 

  • Preventief onderhoud aan uw installaties op basis van een onderhoudscontract; 

  • Vast team van gecertificeerde en ervaren monteurs; 

  • Ook onderhoud en service mogelijk aan installaties en apparatuur die niet door ons zijn gebouwd. 

 

Wat is klimaattechniek?

Bij klimaattechniek draait het om het koelen, verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen van ruimten in woningen, productieruimten, bedrijfs- en utiliteitsgebouwen. Bij het tot stand brengen van het juiste binnenklimaat zijn diverse aspecten van belang: temperatuur, isolatie en ventilatie. De combinatie van zuivere lucht, goede luchtvochtigheid en een constante binnentemperatuur, draagt in gebouwen bij aan algemeen comfort. Dit maken wij mogelijk met uiteenlopende airconditioningoplossingen. Ook leveren en installeren wij verschillende warmtepompsystemen bij bedrijven en particulieren. Hiermee is het mogelijk om bedrijfspanden en woningen op een milieuvriendelijke manier te verwarmen en te verkoelen. Met koelinstallaties en vriesinstallaties zorgen wij voor ieder product uit elke branche voor het juiste klimaat en het hoogste rendement. Met ons totaalpakket aan duurzame maatwerkoplossingen dragen we bovendien bij aan lager energieverbruik tegen scherpe prijzen. 

 

Preventief onderhoud klimaattechniek

Of u nu ondernemer of particulier bent, u moet onvoorwaardelijk op uw installaties en apparatuur kunnen rekenen. Daarom stopt onze dienstverlening niet bij het leveren en realiseren van klimaattechniek. Want vakkundig onderhoud is hierbij essentieel. Onze gekwalificeerde monteurs verrichten daarom preventief onderhoud op basis van een onderhoudscontract, dat wordt afgestemd op uw specifieke situatie en wensen. Het begrip preventief onderhoud klimaattechniek staat bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing gelijk aan gunstige totaaloplossingen, die optimaal rekening houden met veiligheid en milieu. Als u een onderhoudscontract bij ons afsluit, profiteert u van diverse voordelen. Zo komt u met preventief onderhoud niet voor nare verrassingen te staan. Ontstaan er desondanks toch storingen? In dat geval staan onze monteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om die zo spoedig mogelijk te verhelpen. 

 

Service bij storing aan uw klimaatinstallaties 

Klimaatinstallaties behoeven preventief onderhoud om te kunnen waarborgen dat ze goed functioneren. Zo wordt de levensduur ervan aanzienlijk verlengd en worden problemen én hoge kosten voorkomen. Doet zich toch een storing voor? Dan zorgen onze gecertificeerde servicemonteurs ervoor dat uw installaties zo spoedig mogelijk weer in bedrijf zijn. Het behoort ook tot de mogelijkheden om storingsanalyses door onze servicemonteurs in klimaattechniek te laten uitvoeren. Zij beoordelen de complete installatie en voorkomen hiermee dat bepaalde storingen terugkeren. Onze gecertificeerde vakmensen nemen overigens ook graag onderhoud en reparaties voor hun rekening aan installaties en apparatuur, die niet zijn gebouwd door 123 koeltechniek & klimaatbeheersing.